071-3613969 info@macopleiding.nl

Apple cursus Contacten en Mail

Apple cursus contactenApple cursus Mail

In deze nieuwe module Apple cursus Contacten en Mail leer je alles over de samenwerking tussen de programma’s Contacten en Mail in Apple MacOS. Een goede logische ordening van je contacten wordt direct doorgezet via iCloud naar je iPhone en iPad. Hoe maak je een goed sjabloon voor je adreskaarten? Vind je tussenvoegsels belangrijk? Etiketten en enveloppen afdrukken? Geen probleem. Natuurlijk leer je werken met (Slimme) Groepen. Heb je de contacten goed op orde, dan is de volgende stap het programma Mail.

In Mail worden eerst alle Voorkeuren stap voor stap behandeld want daarin ligt de basis voor een goede werking van het mailprogramma. Hierna worden systematisch alle mogelijkheden van het mailprogramma behandeld. Van het instellen van knoppenbalken tot het aanmaken van (Slimme) Postbussen. Hier komt ook de noodzakelijke samenwerking van Contacten en Mail aan de orde bij het versturen van (groeps-) mail. Natuurlijk worden ook Regels toegepast om post automatisch te sorteren en kenmerken mee te geven. Ook het versturen van foto’s en bijlagen wordt uitgebreid behandeld. Tot slot is een goede Handtekening met logo voor privé- en zakelijke mail onontbeerlijk.

Cursus: privéles online individueel te volgen
Cursusduur: 2 lesuren
Voorkennis: Apple basisvaardigheden

 

[table id=12 /]

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!