Apple cursus iMovie

Apple cursus iMovie

Apple cursus iMovie voor een film die verbaast en ontroert, gemaakt in iMovie. Na 2 dagdelen kan jij dat ook! Video opnamen omzetten naar prachtige films? Na de Apple cursus iMovie is dat geen probleem! Films die vermaken, verbazen én ontroeren. In iMovie importeer en bewaar je alle videobeelden overzichtelijk in de gebeurtenisbibliotheek. Hier kun je videobeelden bekijken, ordenen of beoordelen. De bibliotheek is een beeldbank, een basis voor FilmProjecten.

In de Apple cursus iMovie ga je videofragmenten bewerken, monteren en voorzien van overgangen, muziek, foto’s of commentaar. iMovie heeft alle functies en tools in huis die ook in een professionele studio worden gebruikt. Voor audiobewerking, het toevoegen van effecten, en om te werken met titels en thema’s. Ook voor precisiewerk. Het is zelfs mogelijk om te zoeken naar personen (gezichten) in iMovie.

Thuis kun je direct aan de slag want tijdens de cursus werk je met eigen video’s of je maakt gebruik van ons cursusmateriaal. Wilt je de cursus volgen op jouw eigen Macbook? Geen probleem.*

Cursus: individueel te volgen
Cursusduur: 2 dagdelen
Voorkennis: voldoende Apple basisvaardigheden

Wekelijks mogelijkCursus Photo, iMovie, iPad, iPhone, Keynote, Numbers en Pages
Op aanvraag
Als privéles: lesblok van 1,5 of 3 uur
Prijs: vanaf € 90,00, vrij van BTW
Privéles aanvragen