071-3613969 info@macopleiding.nl

Apple cursus iPhone

cursus iPhone

Apple cursus iPhone, ken jij alle mogelijkheden van de iPhone? Synchronisatie met iCloud? Het is meer dan bellen en foto’s maken.
De iPhone is als smartphone erg populair. Eigenlijk is de iPhone een iPad in kleinere uitvoering maar nu met functies om te bellen en sms te versturen (telefoonfuncties). De cursus iPhone is gelijk aan de cursus iPad met als extra het onderdeel telefoonfuncties.

De specifieke Apple vaardigheden (en instellingen) van de iPhone zijn voor veel gebruikers een struikelblok. Wilt u alles uit uw iPhone halen en de iPhone efficiënt leren gebruiken? Volg dan de cursus iPhone bij MacOpleiding.nl. In 2 dagdelen leert u alle vaardigheden op uw iPhone. U volgt de cursus op uw eigen iPhone.

Cursus: individueel te volgen
Cursusduur: 2 dagdelen
Voorkennis: geen

[table id=3 /]

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!