071-3613969 info@macopleiding.nl
Cursus MacOS en Keynote
deze cursus kreeg 8 uit 10 punten
Ondanks dat ik al 10 jaar werk met Mac, was het toch nuttig om een aantal ‘nieuwe’ dingen, maar ook zaken waarvan je ooit wist hoe het moest, weer te verfrissen.
Michel Valke

Feyenoord Academy

Privéles Apple cursus Keynote

Apple cursus Keynote bij Macopleiding

Apple cursus Keynote, verbijsterend eenvoudig maar met buitengewoon resultaat! Na deze Apple cursus Keynote kun je makkelijk heldere en grafisch sterke presentaties maken. Bedenk wat je wilt en laat het grafische werk aan Keynote over. Ondersteuning van jouw verhaal met prachtige dia’s en fraaie overgangen. Of maak een automatisch lopende presentatie met jouw eigen VoiceOver!  Een goed verhaal verdient ondersteuning van Keynote!

Keynote is het intuïtieve presentatieprogramma van Apple en maakt deel uit van de iWork verzameling met de programma’s Pages en Numbers. De opbouw en werking van het programma Keynote vind je terug in Pages en Numbers.

Cursus: individueel als privéles te volgen
Cursusduur: in een lesblok van 1,5 of 3 uur
Voorkennis: voldoende Apple basisvaardigheden

[table id=3 /]

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!