071-3613969 info@macopleiding.nl

Ik heb met veel plezier de MacOs dagcursus gevolgd. Met veel geduld heeft Dick de basis van het systeem uitgelegd. Samen met het MAC boek voor beginners en veel oefenen heb ik nu meer vertrouwen gekregen in het gebruik van de computer. Ik had verwacht nog wat meer basiskennis te krijgen over het opslaan van foto’s. Inmiddels heeft het naslagwerk mij verder geholpen. Ik heb het ervaren als een hele informatieve dag met gezellige medecursisten. Hartelijk dank daarvoor.

Petra Hovestad

Almere

Eindelijk een opleiding die je stap voor stap wegwijs maakt in de vele facetten van Apple. Heb ik baat bij zowel privé als zakelijk. Opbouw van de cursus is zodanig dat je er na de cursus ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt.

Simon Vegter

Assen

Privéles Apple cursus macOS

Tijdens de privéles Apple opleiding, cursus macOS, leer je omgaan met het besturingssysteem van de Apple computer (iMac, iMac mini of MacBook). Je maakt in deze Apple cursus een ontdekkingsreis door het prachtige intuïtieve macOS (Catalina of Big Sur). Dit programma draait op alle Apple computers. Het volledig geïntegreerde systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook vrij van virussen en ander ongemak. Doordat hard- en software door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, werkt alles perfect samen. Ook de programma’s zoals Mail, Safari, Contacten, Agenda en Photo worden behandeld. Een Apple cursus waarin het besturingssysteem macOS en bijbehorende software duidelijk worden uitgelegd en waarin voldoende tijd is om te oefenen.

Cursus: groepscursus (klassikaal) online als privéles te volgen.
Cursusduur: 4 dagdelen lesblok van 3 uur of 4 uur, als losse lessen op te nemen
Voorkennis: muisvaardigheid

Onderwerpen privéles macOS

Hieronder een overzicht van de mogelijke onderwerpen. In de regel worden de onderwerpen in de kolom Basis altijd behandeld. Zelf een keuze maken uit de optionele onderwerpen is altijd mogelijk.

[table id=11 responsive="flip" /]

Tarieven Apple privéles online

[table id=12 /]

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!