071-3613969 info@macopleiding.nl

Ik heb met veel plezier de MacOs dagcursus gevolgd. Met veel geduld heeft Dick de basis van het systeem uitgelegd. Samen met het MAC boek voor beginners en veel oefenen heb ik nu meer vertrouwen gekregen in het gebruik van de computer. Ik had verwacht nog wat meer basiskennis te krijgen over het opslaan van foto’s. Inmiddels heeft het naslagwerk mij verder geholpen. Ik heb het ervaren als een hele informatieve dag met gezellige medecursisten. Hartelijk dank daarvoor.

Petra Hovestad

Almere

Eindelijk een opleiding die je stap voor stap wegwijs maakt in de vele facetten van Apple. Heb ik baat bij zowel privé als zakelijk. Opbouw van de cursus is zodanig dat je er na de cursus ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt.

Simon Vegter

Assen

Apple cursus MacOS

Tijdens deze Apple opleiding, cursus MacOS, leer je in vier avonden of dagdelen omgaan met de MAC computer. Je maakt gedurende deze Apple cursus een ontdekkingsreis door het prachtige intuïtieve besturingssysteem MacOS Sierra. Dit programma draait op alle Apple computers. Het volledig geïntegreerde systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook vrij van virussen en ander ongemak. Doordat hard- en software door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, werkt alles perfect samen. Ook de programma’s zoals Mail, Safari, Contacten, Agenda en Photo worden behandeld. Een Apple cursus waarin het besturingssysteem MacOS en bijbehorende software duidelijk worden uitgelegd en waarin voldoende tijd is om te oefenen.

Cursus: groepscursus (klassikaal) of individueel te volgen.
Cursusduur: 4 dagdelen
Voorkennis: muisvaardigheid

Avondcursus MacOS (klassikaal)

Op maandag- en woensdagavond is deze klassikale cursus Apple MacOS te volgen. 4 Avonden van 2,5 uur actief werken op de Mac computer. Je werkt op een lescomputer. Vanaf de 2e les mag je ook op je eigen Macbook aan de slag.  Het laatste half uur van de avondcursus is bedoeld voor het beantwoorden van vragen over Apple apparatuur en instellingen van je eigen Mac, iPad of iPhone.

StartdatumCursusavonden (woensdag)
Dagdelen: 4
Prijs: € 170,00, vrij van BTW
(inclusief lesboek)
Inschrijven
Op aanvraag

Individueel cursus MacOS

Je volgt deze Apple cursus MacOS individueel in 4 dagdelen ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds. Je hoeft het cursusprogramma niet op de voet te volgen. Per onderwerp geeft de docent uitleg en worden oefeningen voorgedaan. Is de lesstof niet duidelijk of zijn er vragen, dan krijg je hulp en uitleg. Deze cursus wordt gegeven op 4 afzonderlijke dagdelen in 4 weken, er is dus voldoende tijd om thuis te oefenen en vragen voor te bereiden.

Start wekelijksMacOS individueel
Dagdelen: 4
Prijs: € 170,00, vrij van BTW
(inclusief lesboek)

Inschrijven

Op aanvraag