071-3613969 info@macopleiding.nl
Apple privé computerles in het NH Leeuwenhorst

Apple privé computerles

Apple privé computerles bij Macopleiding is mogelijk in blokken van minimaal 1,5 uur in de ochtend, middag of avond. Voor alle cursusonderwerpen en deelgebieden van Apple, Mac OS X, iOS, Mac, iPad, iPhone kunt u privé computerles volgen. In alle rust neemt de docent samen met u de gevraagde onderwerpen door. Oefeningen worden voorgedaan en alle vragen worden beantwoord. Privéles wordt gegeven aan maximaal 2 deelnemers.

Privé computerles wordt gegeven op de locatie van Macopleiding in het NH Leeuwenhorst Congrescentrum in Noordwijkerhout. Privéles thuis of op een bedrijfs-locatie is ook mogelijk. Er is dan een bijkomend tarief voor reiskosten. Zie de tabel hieronder.

Waarom Apple privé computerles?

U hebt een duidelijk doel voor ogen. De les en oefeningen worden daarom afgestemd op uw individuele vraag. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de inhoud van de privé les te bespreken en de les voor te bereiden. U krijgt ook een naslag- werkboek waarin het onderwerp duidelijk wordt uitgelegd.

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!