071-3613969 info@macopleiding.nl
Apple privé computerles in het NH Leeuwenhorst

Apple privéles online

Apple privéles online bij Macopleiding vanaf 1 april 2020.

Privéles online macOS, Foto, iMovie, Numbers, Pages, Keynote, alle denkbare onderwerpen zijn mogelijk. Een nieuwe manier van lesgeven, met een beveiligde verbinding, op uw eigen Apple computer. Stap voor stap worden de onderwerpen met u doorgenomen en worden de vaardigheden voorgedaan. Daarna herhaalt u de vaardigheid waarbij de docent meekijkt. Dit is online begeleiding. U krijgt (op papier) een goed leesbaar naslagwerk waarin alle onderwerpen nog eens duidelijk worden uitgelegd. Tijdens deze online les kunnen alle vragen worden gesteld.

Technische voorwaarden:

  • U werkt op uw eigen Apple computer en bent online aangemeld met uw eigen Apple id.
  • U heeft een goedwerkende stabiele internetverbinding

Online les is mogelijk in lesblokken van 1, 1,5, 2, 3 of 4 uur. Een lesblok van 2, 3 of 4 uur kan worden opgenomen in losse lessen van 1 uur. Dan is er voldoende tijd om te oefenen.

Waarom Apple privéles online?

U hebt een duidelijk doel voor ogen. De les en oefeningen worden daarom afgestemd op uw individuele vraag. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de inhoud van de les te bespreken en de les voor te bereiden. Er wordt altijd een gratis proefles van 10 minuten gegeven om de verbinding te controleren. Daarna wordt er een lesafspraak gemaakt. U krijgt ook een naslag- werkboek toegestuurd waarin het onderwerp duidelijk wordt uitgelegd.

[table id=12 / responsive=”flip”]

Proberen? Vraag een gratis proefsessie aan!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right