+31 6 17 03 50 62 info@macopleiding.nl
Selecteer een pagina

Beoordeling Apple cursus 2012 januari – april

< 2102 mei – december

16 april 2012, cursus Max OS X
Waardering 6 van 10 punten
Heb met veel plezier de Mac OS X cursus gevolgd. Ik vond Dick een fijne docent en dat de groep cursisten klein was vond ik zeer plezierig. Zo kreeg iedereen m.i. voldoende aandacht.
Het kennisniveau van de deelnemers was wel gevarieerd waardoor er soms wat langer stil werd gestaan bij eenvoudiger onderwerpen cq handelingen maar dat zal per deelnemersgroep verschillend zijn denk ik.
Het tempo lag zeker niet te hoog.

Had wel van tevoren andere verwachtingen van de cursus (bijv. meer iPhoto) maar die waren, gezien het aantal van 4 dagdelen t.o.v. het aantal onderwerpen, achteraf gezien niet reëel.

Resumerend: ik heb er, ondanks dat ik al redelijk ervaren ben met de Apple, veel handige dingen geleerd. Kan het de Apple-gebruikers dan ook aanbevelen. Mn volgende cursus bij Dick zal iLife en/of Excel zijn!!

Mariëtte Bergman

Noordwijkerhout

maandag 16 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Hallo Dick,

Een leerzame cursus, alle aandacht, rustige manier van lesgeven, en moeten nu zelf volop aan de gang om het geleerde niet te vergeten. Hartelijke groetjes.

Frank en Lenneke Meijer

Lisse

13 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Het was weer beregezellig bij Dick. Goede cursus, fijn dat er echt werd “les”gegeven. Zo komt het bij mij wat beter binnen 😉 Thuis gaat het nu een stuk beter met de MAC. Bedankt Dick.

Groetjes, Ingrid

Ingrid van Dijk

Voorhout

11 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 8 van 10 punten
Heb de cursus zeer leerzaam gevonden. Had al geruime tijd een mac in mijn bezit, en nu weet ik pas wat ik er allemaal mee kan doen. Wel thuis oefenen. Een kleine groep op een goed bereikbare locatie met prima begeleiding.
Een aanrader.

Riet Kret

Voorhout

26 maart 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Goede kennismakingscursus met dito deskundige begeleiding.
Didactisch goed. Tiptop accomodatie met zeer ontspannen sfeer.

M. van Spronsen

Hillegom

22 maart 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Alle vragen worden beantwoord op een prettige wijze! Uitstekende sfeer. Ik heb zelf thuis de geleerde stof op de cursus verder doorgenomen en dan ontdek je dat de essentiële zaken op de cursus zijn behandeld. Ik ga ook met veel plezier naar de cursus ILIFE.

Jan Louis Spoormaker

Rotterdam

14 maart 2012,
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus Mac OS X individueel gevolgd op mijn Macbook Pro, aan de hand van het lesboek. De begeleiding is super. Alles kan gevraagd worden. Zelfs problemen met de sleutelhanger worden opgelost. Meer dan verwacht. Groeten Brenda.

Brenda van Schie

Haarlem

8 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Een gave cursus. 4 avonden is te kort. Ik kom graag nog eens terug. Bedankt Dick!

Mw. J.A. Molkenboer

Wassenaar

8 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Wat een leuke cursus! Eindelijk doe ik meer met mijn Macbook dan internetten en mailen. Een fijne cursusomgeving, gezellig, lekkere koffie! Ik ga door met de cursus iLife.

Jan Mulder

Leiden

7 maart 2012
Waardering 6 van 10 punten
Aanvankelijk was ik helemaal confuus door het hoge tempo. Ik had me dacht ik ingeschreven op een beginners cursus als kennismaking met de Mac en dat was het m.i. niet. De kennis van de diverse cursisten was te gevarieerd. Toch heb ik heel veel geleerd en de sfeer was gezellig. Voor een volgende cursus is het voor de deelnemers m.i. prettiger als ze een zelfde kennis en vaardigheid hebben.

Nel Verveen

Lisse

7 maart 2012
Waardering 5 van 10 punten
Leuke cursus. Helaas voor mij ging de informatie te snel. Ik ben echt een beginneling. Conclusie: aantal lessen te weinig. Het zgn bord aan de wand is slecht te lezen. Ik vond de sfeer gezellig. Maar…… ik ben er nog niet. Er zal thuis nog veel aan zelfstudie gedaan moeten worden…..als me dat lukt.
Tot zover bedankt Dick
Groeten Mattie

M. de Hoog

Lisse

7 maart 2012
Waardering 8 van 10 punten
Prima cursus met prachtige apparatuur. Sfeer relaxed. Gewoon een aanbeveling voor wie met de Mac van start wil. Wat thuis oefenen voor de start kan geen kwaad.

Constant Scholten

7 maart 2012
Waardering 7 van 10 punten
Vond de cursus leerzaam, wist al het een en ander. Maar heb toch nog genoeg nieuwe items geleerd. Misschien als tip: de inhoud van de cursus misschien beter omschrijven, zodat echte beginners kunnen worden gescheiden van de iets meer ingewijden

Inez Matini

Amstelveen

7 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb een cursus voor de Imac gevolgd en dat was zeer leerzaam. Dick Schaap doet ontzettend zijn best om alle vragen te beantwoorden en om iedereen veel aandacht te schenken. Het werken met Apple is daardoor erg leuk en fijn geworden.

Marian Alsem

Noordwijkerhout

7 maart 2012
Waardering 7 van 10 punten
Leuke, leerzame cursus met een bijzonder plezierige en geduldige docent.
Een vervolg cursus, toegespitst op éen specifiek onderwerp, zou ik leuk vinden.

Danny Westerhof

Amsterdam

2 februari 2012
8-star
Nuttige en prettige cursus waarin ik veel heb geleerd.
Plezierige en enthousiaste docent die ook zijn leerlingen weet te enthousiasmeren.

Peter van de Ven

Leiderdorp

1 februari 2012
7-star
Ik heb deze cursus als zeer leuk en leerzaam vervaren. Vooral voor voor mensen die de iMac willen ontdekken is dit een zeer leerzame cursus.. Jammer dat deze cursus maar 4 avonden is. Indien er een vervolg cursus wordt aangeboden zou ik het leuk vinden hier mee verder te gaan. Het was een gezellige groep en Dick neemt echt de tijd om dingen uit te leggen… Mede cursisten en Dick… allemaal bedankt en hopelijk tot ziens.

Groetjes Corinne

Connie Meijer

Hoofddorp

1 februari 2012
8-star
Pas een Apple computer gekocht, en liep helemaal vast. Door deze Mac cursus ben ik een aardig eind op weg geholpen door het besturingssysteem van Apple. Het boek wat ik bij de cursus kreeg moet me verder gaan helpen. Heb nu goede moed gekregen dat ik de computer onder de knie krijg.
Harry van Duivenboden

Harry van Duivenboden

Noordwijk

1 februari 2012
9-star
Hallo Dick,

Wat een leuke cursus. Heb veel geleerd en eigenlijk was het veel te kort. Mocht van mij veel langer duren. Maar zoals afgesproken tot de volgende cursus.

Hartelijke groet, Cisca

Ciska Orlemans

Noordwijk

1 februari 2012
10-star
Veel geleerd.!!!! Zelfs voor echte beginners,zeer aan te bevelen. Bedankt.

Bridgett

B.J.A. van Zijderveld

Wassenaar

1 februari 2012
8-star
Goede cursus met aandacht voor het individu. Ik zie uit naar een vervolg met ilife

Hans van Rietschoten

Rijnsburg

1 februari 2012
8-star
Hoewel veel al bekend, na een jaar zelf proberen en in boekjes zoeken, heb ik toch genoeg tips gekregen om handiger op mijn macbook te worden. Ook durf ik nu meer uit te proberen. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan. Vervolgcursussen zou ik graag toegespitst zien op 1 programmaonderdeel waar je dan wel of niet aan deel wil nemen. Ik ga nu zeker meer werken met mappen, slimme postbussen, iphoto en imovie. Dank!

Annemarie Smits

Wassenaar

29 januari 2012
8-star
Heb met veel plezier de Mac-cursus gevolgd. Als Windowsgebruiker is het een prettige omschakeling. Mac is veel mooier en logischer om mee te werken. Lesmateriaal en de lessen zelf zijn prima in orde. Vragen worden serieus behandeld en er heerst een fijne sfeer. De ambiance is fantastisch. Een aanrader voor ieder die een degelijke cursus wil volgen. Chapeau!

Hans van Bohemen

Noordwijk