071-3613969 info@macopleiding.nl

Beoordeling Apple cursus 2013 april – december

2013 januari – maart >

zondag 8 december 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Fijn in een kleine groep, van alles komt aan bod, gaat niet te langzaam. Zelfs ook al met enige mac kennis kwam ik voldoende nieuwe dingen tegen waar ik veel voordeel van heb. Leuke locatie, makkelijk te vinden en parkeren is easy. Mogelijkheid voor cursus volgen op zondag is voor mij ultiem. Aan te raden!

Mirella

zondag 8 december 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
goede cursus alleen nog zo veel thuis te doen.

Jan Grundel

Noordwijk

zondag 8 december 2013, dagcursus Mac OS X
6-star
Veel op 1 dag voor mensen met niet veel ervaring, die kunnen beter dagdelen nemen.

Kees Mulder

Rijnsburg

zondag 8 december 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
zeer prettig en duidelijk gegeven cursus in een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor iedereen.

Veel dank voor deze dag!
Guus Moll van Charante

Frans Bernards

Amsterdam

zondag 8 december 2013, Mac OS X
7-star
Beste Dick,
Prima cursus, veel geleerd in een kort tijdsbestek. Een aanrader wat mij betreft.

Mvrgr, Bob

Bob Biesenbeek

Velserbroek

5 december 2013, cursus Mac OS X
8-star
Beste Dick
Ik vond de cursus van afgelopen zaterdag erg goed omdat je met beleid en geduld systematisch door de stof heen wandelde. Iedereen was bij de les hield, pauzes kwamen op tijd en cursisten wisselden onderling ervaringen uit. Kortom super. Voor mezelf een hernieuwde kennismaking met Apple na afscheid te hebben genomen van mijn Mackintosh jaren geleden. Mogelijk wil ik later nog een aanvullende cursus volgen.

Roger de Rooij

Den Bosch

30 november 2013, cursus Mac OS X
9-star
Via Excel bij deze cursus beland: een aanrader en het smaakt naar meer. Op rustige wijze wordt alles uitgelegd in een kleine groep en de wondere wereld van Mac wordt bekend gemaakt. Prettig op binnen 1 dag alle fijne kneepjes te leren. Ruim voldoende om verder op de Mac aan de slag te kunnen, maar waarschijnlijk ga ik toch nog voor een aanvullende cursus om nog meer te leren! Bedankt Dick!

Mooie locatie, prettig tempo. Zeker doen!

Manon Stockman

Noordwijk

30 november 2013, cursus Mac OS X
8-star
Hele leuke manier om je te verdiepen in de wereld van je apple computer. Ik zal zeker ook de cursus I photo gaan volgen in de toekomst. lekker relaxed op zaterdag een dagje weg en een hele nieuwe wereld die voor je open gaat.

Angelique Smol

Rotterdam

zaterdag 30 november 2013, Mac OS X
10-star
Vandaag de dagcursus OS X gevolgd. Heb ontzettend veel geleerd en genoten van de duidelijke instructies van Dick. (het was nog erg gezellig ook!) Mooi cursus lokaal en perfecte apparatuur. Kom zeker terug voor meerdere cursussen.

Hans Aka

Bennekom

zondag 17 november 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Hele goede cursus waarbij alle basisfunctionaliteiten goed aan bod komen. De groepsamenstelling was plezierig en niet te groot waardoor de begeleiding optimaal bleef. Ik heb tevens een duidelijk naslagwerk meegekregen. Ik kijk al uit naar de volgende cursus IMovie en IPhoto. Ps. ook de koffie en de lunch waren prima verzorgd.

Tinus Hage

Zoetermeer

9 november 2013, cursus Mac OS X
9-star
Zeer handige cursus ook al heb je je mac al een tijdje in huis. Waar je in eerste instantie mee vast liep word op een leuke en leerzame manier uitgelegd Zeer gemoedelijke sfeer en iedereen aan te raden en ik kom zeker nog een keer terug voor een vervolg grtz Karel

Karel Regenspurg

Sassenheim

woensdag 9 oktober 2013, klassikaal cursus Mac OS X
7-star
Blij dat ik eindelijk de stap gemaakt heb om een cursus voor Apple te volgen. De Mac stond al een jaar in huis, maar ik deed er weinig op. Nu weet ik hoe het werkt, ben niet meer bang om dingen verkeerd te doen en ga de Mac me steeds meer eigen maken. Een goede cursus, veel geleerd en Dick geeft goed en duidelijk uitleg. Bedankt Dick!

Henriette de Feij

Lisse

7 oktober 2013, cursus Mac OS X
8-star
Het was een OS X mountain lion cursus van een hele dag. Heel pittig, veel geleerd, soms wat te snel maar met voldoende info om thuis verder te kunnen. Persoonlijk zou ik wat meer voorbeelden op het grote scherm hebben hebben gezien, maar ik ben erg visueel ingesteld. Een aanrader voor alle apple gebruikers die niet in de Apple store terecht kunnen voor cursussen.

Anouk van Zanten

Amsterdam

7 oktober 2013, individueel cursus Mac OS X
7-star
Een kleine note: De kreet “individueel” kan leiden tot een misverstand. Men wordt niet individueel begeleid, maar je kunt je als eenling inschrijven. Dick is een goede leraar. Hij legt de zaken goed, duidelijk en geduldig uit. Je kunt hem alles vragen. Wel hadden wij het grote voordeel dat het niet druk was. Zeker met meerdere studenten moet je jezelf wel laten horen als je vragen hebt. Al met al heb ik geen spijt en heel veel geleerd.

Miriam Franssen

Lisse

6 oktober 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Na jaren gebruik van Windows heb ik nu een iMac aangeschaft. Na een maand gebruik, dacht ik, toch maar inschrijven voor een dagcursus OS-X. Dick heeft mij een goed inzicht gegeven in wat het systeem allemaal kan. Dit alles in een prettige sfeer en accommodatie. Voldoende aandacht voor de cursisten en het stellen van vragen. Gelukkig een lesboek erbij om alles nog eens na te lezen en thuis te oefenen. Dick en Melvin, bedankt!

Henk Deutekom

Voorhout

5 oktober 2013, cursus Mac
9-star
Twee maanden geleden een 1e mac aangeschaft. Daarom een een cursus os x gevolgd. Prettige ontvangst en ontspannen en duidelijke manier van lesgeven door Dick en zijn assistent. Ondanks de aanzienlijke hoeveelheid leerstof die doorgenomen werd was er alle tijd voor beantwoorden van vragen en persoonlijke aandacht. Duidelijke verwijzing naar de uitleg in het bijbehorende lesboek. Veel geleerd en nog meer aangereikt gekregen om thuis te oefenen. De cursus voldeed volledig aan mijn verwachting.

Henk van Hensbergen

Loenen

4 oktober 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Zonder de (dag)cursus was ik er zeker niet uitgekomen. Alles werd duidelijk uitgelegd en bijbehorende lesboek is thuis goed te volgen. Een aanrader dus. Nu nog oefenen!

Bep van der Pluijm

Hoek van Holland

4 oktober 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Zaterdag Cursus Mac OS X gevolgd. Je hebt deze cursus nodig om de MacBook te leren begrijpen, Kopen en ermee aan de slag, vergeet het. De cursus maakte veel duidelijk, een goede start om thuis aan de slag te gaan met de MacBook.

Piet van der Pluijm

Hoek van Holland

woensdag 29 september 2013, dagcursus OS X
7-star
Een goede (dag)cursus maar voor ons toch iets te veel. Veel oefenen is nu de oplossing! Groet van Jan en Ulbe.

Jan en Ulbe Wynia

Santpoort

29 september 2013
8-star
Heel veel geleerd over de imac, moet het nu wel gelijk in de praktijk gaan brengen om er optimaal plezier van te hebben. Door deze dag ook veel zin gekregen in iphoto.

Liliane Quist

Voorschoten

29 september 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Vandaag een hele dag cursus gevolgd, vermoeiend maar zeker leerzaam!! Nu thuis aan de slag en alles toepassen. Gelukkig gaat er een boek mee naar huis waar het allemaal terug te vinden is. Prima cursus. Thuis oefenen met i photo en als ik er niets van bak toch mar een vervolgcursus volgen. Zeker de moeite waard.

Yvonne Grond

Voorschoten

zondag 29 september 2013, dagcursus Mac OS X
7-star
Wat een heerlijke besteding van de dag. Dick legt heel rustig en duidelijk alles uit. Je krijgt alle tijd en ruimte om op ontdekkingsreis te gaan. En daarna vooral DOEN DOEN DOEN. Oja, en de lunch is ook heerlijk 🙂

Absolute aanrader!

Robert

Amsterdam

29 september 2013, dagcursus Mac OS X
10-star
Ik heb al een poosje een mac book en sinds kort hebben we een I mac. Ik kan er redelijk mee uit de voeten, maar ik heb vandaag een heleboel vaardigheden en andere handigheden geleerd, waar ik met zoeken nooit achter ben gekomen. Ik kom beslist terug voor de cursus IPhoto en I movie.

Rudy Kats

Abcoude

29 september 2013, dagcursus Mac OS X
10-star
Ik heb 2 weken geleden een iMac aangeschaft. Daar was ik in eerste instantie niet heel erg blij mee, alles bleek anders te werken. In 1 dag cursus heb ik erg veel geleerd, allerlei slimme handigheidjes waar ik zelf heel internet voor af moest zoeken. Ik ben er heel blij mee en kan straks mijn iMac tenminste goed gebruiken. Het scheelt me nu veel tijd en energie om alles zelf uit te vinden. De cursus wordt op een goed tempo gegeven en er is veel ruimte voor vragen.
Echt een aanrader!

Petra de Wit

Arnhem

1 juli 2013, cursus iMovie
8-star
iMovie onder de knie, dank je wel!

Ruud Duijndam

Leiden

10 juni 2013, cursus Mac OS X
7-star
Goed opgebouwde cursus cursus Mac OS X. Ik ben er met de geruststellende gedachte uit gekomen, dat er leven is na Windows. Veel waar voor je geld. Goede instructie, goed gereedschap, leuk neem-mee-naar-huis werkboek. Leuk te zien hoe er leervoordeel valt te behalen uit een divers gezelschap. Ik ga deze cursus zeker aanbevelen.

Hartelijk dank, Danielle

Sander Bastiaan

Bussum

7 juni 2013, Mac OS X
9-star
ik vond de Appelcursus erg leerzaam en het boek heel nuttig om te gebruiken en uit te leren. voor de cursus dacht ik onder te gaan door de vele cursisten maar dat is ontzettend meegevallen. ik hoef maar te kikken en Dick stond naast me. om mij te informeren hoe verder. ik kan de cursus iedereen aanbevelen en als je informatie wenst jules.tetteroo@icloud.com

Gedeon

Jules Tetteroo

Zoeterwoude

4 juni 2013, Mac OS X
8-star
Afgelopen zaterdag, 1 juni de Mac OSX gevolgd in een voor deze dag zeer geschikte accommodatie! In het voor mij juiste tempo en met talrijke voorbeelden werden de vele mogelijkheden van de Mac door Dick uit de doeken gedaan. En dat deed hij met zoveel passie en geduld dat ik er steeds meer plezier in begon te krijgen.De ontspannen sfeer, de lekkere lunch en de thee- en koffie pauzes droegen daar ook aan bij! Nu nog trainen aan de hand van het begrijpelijke boek (+ lijst met behandelde pagina’s) dat we erbij kregen. Dick, heel hartelijk bedankt!

Bep Pruntel

Bloemendaal

3 juni 2013, open cursus
8-star
Ik heb 4 avonden met plezier met mijn apple laptop kennisgemaakt dankzij de stimulerende hulp van Dick. Op deze manier gooi ik niet steeds de laptop aan de kant als iets niet lukt, maar kom ik steeds een klein stapje verder,én belangrijk: krijg er zelfs steeds meer plezier in . Ik denk dat ik er over een tijdje voor nog 4 avonden bijteken!

Heleen van Hasselt

Den Haag

zaterdag 1 juni 2013, dagcursus Mac OS X
9-star
Een aanraden deze eendaagse “MAC” cursus! Nooit gedacht in zo’n korte tijd zoveel te kunnen leren en toe te kunnen passen op mijn MAC Book. Ga met de informatie verder oefenen/werken thuis en mij ongetwijfeld in de nabije toekomst aanmelden voor de aanvullende cursus fotobewerking. Dit alles ineen rustige en aangename omgeving.

Carla Böhm

Haarlem

zaterdag 1 juni 2013, dagcursus Mac OS X
9-star
Een prima cursus. Vermoeiende dag omdat er veel nieuwe dingen op mij afkwamen. Veel geleerd onder zeer goede leiding. Bedankt

Piet van Wijngaarden

Hilversum

zaterdag 1 juni 2013, dagcursus Mac OS X
10-star
Ik heb genoten, veel geleerd, relaxte sfeer en …smaakt naar meer :-)! Ik kom terug voor een vervolg…foto, film…
Bedankt Dick!

Patricia Huskins

Beverwijk

13 april 2013
8-star
De cursus Mac OS X gevolgd om gemakkelijk over te kunnen stappen van Windows naar Mac. Als zelfstandig ondernemer veel aan deze individuele cursus gehad omdat ik gericht aan het werk kon gaan en in de gelegenheid werd gesteld datgene te leren, waar ik behoefte aan had. Het leerboek is prettig om uit te werken. De sfeer is relaxed en Dick staat voor je klaar. Ik wil ook betere fotoalbums leren maken en ga daarom ook de cursus Iphoto nog volgen.

Brigitte van Rijn

Leidschendam

11 april 2013, cursus Mac OS X
8-star
Ik ben heel blij met de opgedane ervaring.Ik durf nu veel eerder dingen uit te proberen.De sfeer was rustig en met aandacht.Ik heb veel geleerd en ga misschien de cursus I Photo nog doen.

Monique Hendrikx-Hoenderdos

Haarlem