Beoordeling Apple cursus 2014 januari – juli

< 2014 juli – december

5 juli 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Fijn, heel veel basisinfo, had ik dit maar eerder gedaan. Ik wil nog veel meer weten, dus kom zeker terug!

Helen Verstegen

Zoeterwoude

5 juli 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Intensief, compleet en toch relaxed!

Mona Coppens

Amersfoort

5 juli 2014, cursus Mac OS X
10-star
Prima intro voor mij als nieuwe MAC-gebruiker.
Rustige en deskundige uitleg door trainer Dick Schaap. Besteed voldoende tijd aan vragen te stellen en beantwoorden. De groep ( 7 personen) was als geheel enthousiast en de tijd vliegt om. Veel nieuwe dingen geleerd en de hoofdprogramma’s op hoofdlijnen geoefend.
Ik wil terug komen voor specifieke cursussen zoal i photo

Jaap Koopman

Katwijk

5 juli 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Veel geleerd.
Hele prettige cursus

Anja

5 juli 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Buiten gewone prettige cursus met goede uitleg. Zeer to-the-point!
Veel gedaan en geleerd. Ik geef me op voor de volgende cursus.

Wim de Bruïne

Wassenaar

5 juli 2014, cursus Mac OS X
8-star
veel geleerd, nu aan de slag met de tools

Karin

5 juli 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
veel geleerd, nu aan de slag met de tools.

Karin Dumasy

Amstelveen

21 mei 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Very educative zaterday cursus with a lot of information, but in a understandable way. Learned to deal with everyday problems and take my Mac to a new level. A great help to make the transition form laptop to mac.

Very good location and a professional but also relaxed environment.

Ria Bech

Rhoon

19 mei 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Deze cursus helpt mij zeer om de overstap van Windows naar Apple te maken.
Goede instructielocatie en de trainer is ziet kans om heel veel info zo over te brengen dat het blijft ” hangen” en terug te vinden is in een naslagwerk. Ik heb er al direct veel baat bij.
Mooi is dat van jong tot oud de benodigde aandacht krijgt in een relaxte omgeving.

Kees Verhulst

Zuid Laren

18 mei 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
1 day course Mac OS X Maveriks:
Taking this course immediately after I received my Macbook would have saved me from a lot of frustration!

At this course you get to know the different functions of the Mac and are guided through how to set up the different programs – not just using the standard settings made by Apple.

This course fully lived up to my expectations – also a good location.

Stine Nicolaisen

Poortugaal

25 april 2014, cursus Mac OS X
8-star
Helder, ontspannen en bovenal nuttig. Prettige, welwillende docent. Kom zeker nog eens terug als dit alles beklijfd is.
Twee buren enthousiast, welke ook deze cursus gaan volgen.
Complimenten ook voor Melvin!

Jan Kroese

Warmond

10 april 2014, cursus Mac OS X (klassikaal)
8-star
De 4 dagdelen durende cursus basis mac pc vond ik intens. Er is daarin veel gedaan en ik heb er veel geleerd. Met een fijne sfeer onder de cursisten en op een mooie lokatie heb ik degelijk onderwijs genoten.

Gerard Alkemade

Den Haag

8 april 2015, cursus Mac OS X (klassikaal)

In vier dagdelen heb ik veel geleerd, niet alleen truckjes om iets voor elkaar te krijgen maar ook het hoe en waarom van de Imac.  Dick Schaap is een deskundige, rustige, geduldige cursusleider die de tijd neemt om de soms onduidelijke vragen te begrijpen en te beantwoorden.
Ik kom vast nog eens terug voor een aanvulling!

Els Engelen

Katwijk

7 april 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Een dagcursus Mac O.S.X is een aanrader ,het is fijn om stap voor stap alles door te nemen met duidelijke uitleg in een rustige sfeer door Dick Schaap.
De locatie en verzorging was helemaal prima .

Agaath Roos

Roelofarendsveen

7 april 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Elke avond boordevol informatie weer naar huis. Veel onduidelijkheden werden weggenomen. Durf en kan nu meer uit- proberen. Prettige en rustige uitleg. Goede sfeer onderling.
Kortom een aanrader!
Bedankt Dick.

Karin Beelen

Lisse

6 april 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Veel geleerd tijdens deze Mac OS X cursusdag. In overzichtelijke stappen komt alles aan bod. Duidelijke en goede begeleiding door twee trainers. Een handig naslagwerk kregen we mee naar huis. De locatie en de verzorging was prima. Topdag.

Margo van Vledder

Maarssen

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Gestructureerd, niet te moeilijk, niet te makkelijk. Veel goede heel bruikbare tips.
Goede apparatuur. Juiste aantal cursisten(6), normaal 8 kan denk ik ook wel. Goede voorzet naar vervolgcursus voor de gemotiveerde, bv Iphoto.

Rob van Leeuwen

Haarlem

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Zeer goede uitleg, veel opgestoken en was gezellig. Wordt in een goede locatie gegeven.

Linda Mast

Nieuwerkerk aan den IJssel

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Zeer veel opgestoken van deze Mac cursus! Prettige sfeer en goede locatie.

Dick en Melvin, bedankt!

 

Marijke Moll

's Hertogenbosch

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Deze dag beantwoordde precies aan mijn doelstelling. Adequate persoonlijke aandacht, goede lesstof en aardige begeleiders.

Ik ga mij zeker voor de geavanceerde cursus en voor de I-Pad dag opgeven.

Brigitte van Leeuwen

Haarlem

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Eindelijk snap ik mijn Mac en kan ik aan de slag. Dank voor de duidelijke, gestructureerde en goed verzorgde opleiding.

Sabina

3 april 2014, cursus iPhoto / iMovie
9-star
Zeer boeiende cursus qua bewerken van foto’s en filmbeelden en bovendien zeer bruikbare tips inzake het opzetten van een storyboard en hoe maak ik nu een film.

Nico van den Berg

Putten

2 april 2014, cursus Mac OS X
10-star
Net de 4e avond van de cursus Mac OS X gevolgd. Heb veel geleerd in 4 avonden. Sfeer vond ik prettig. Uitleg duidelijk. Ruimte voor vragen. De cursus voldeed zeker aan mijn verwachting en ik wil meer !!!!! Bedankt Dick.

Corrie Verplancke

Leiderdorp

2 april 2014, cursus Mac OS X
7-star
Cursus was goed en duidelijk. Goed en heldere begeleiding.cursusboek ontvangen en naslagwerk over zowel IPhoto als Imovie. Leuke groep en leuke sfeer. Al met al een nuttige en leerzame ervaring. Aan te raden voor een ieder die wil werken met boven genoemde programma,s.

Tinus Hage

Zoetermeer

31 maart 2014, cursus iPhoto / iMovie
10-star
Al eerder een cursus gevolgd hier, dit was een basiscursus. Daar heb ik zoveel van geleerd dat ik nu ook de cursus iPhoto/iMovie heb gevolgd.
Weer net zo enthousiast als de vorige keer. Nu weet ik tenminste hoe ik mijn foto’s makkelijk kan ordenen en met iMovie kun je echt leuke dingen doen. Heldere uitleg, goed tempo, veel ruimte voor vragen. Echt een aanrader!
Je hoeft niet zelf het wiel weer uit te vinden.

Petra de Wit,
Arnhem

Petra de Wit

Arnhem

18 maart 2014, cursus Mac OS X
10-star
Net de cursus voor de Mac afgerond. Een prima ervaring! 4 avonden met een kleine groep, veel uitleg (rustig en duidelijk!), ruimte voor eigen vragen en veel zelf ondervinden. Dit heeft mijn overstap van Windows naar Mac zoveel makkelijker gemaakt! Echt een aanrader!

Marjoleine Klapwijk

Leiden

17 maart 2014, cursus Mac OS X
8-star
Individuele cursus OS X.9.1 gevolgd in maart 2014.
Op basis van korte uitleg vooraf zelfstandig aan het werk gegaan met ondersteuning van een goed leesbaar boek. Tijdens de zelfstandige uitwerking werden eventuele vragen direct beantwoord en oplossingen door de cursusleider aangedragen. Daarnaast liet de cursusleider interessante en leuke opties zien. De cursus en aanpak van Dick Schaap leverde een goed gevoel van de programmatuur bij het zelfstandig zoeken van oplossingen.

Jan de Werk

Leiderdorp

29 januari 2014, cursus Mac OS X
7-star
Naast handige tips, een nieuwe update vooral deskundige begeleiding. Dick weet op nagenoeg alle vragen direct een antwoord. En anders komt er na even zoeken een oplossing. Zo leer je snel hoe je MAC werkt. Ideaal… Bedankt Dick

Edgar Korteweg

29 januari 2014, cursus Mac OS X
8-star
Op een bijzonder informele maar concrete manier in een paar avonden OS Maverics leren kennen. Dit scheelt mij heel veel uren irritatie, zelf uitzoeken etc. Echt een aanrader!

Casper Bartels

Santpoort

19 januari 2014, cursus Mac OS X
8-star
Er zijn erg veel mogelijkheden, veel van opgestoken,leuke lessen

19 januari 2014, cursus Mac OSX

Scheveningen

19 januari 2014, cursus Mac OS X
9-star
Veel opgestoken vandaag (19-01-2014) over de Mac. Goede duidelijke uitleg, gezellige sfeer, ga zeker inschrijven voor de volgende cursus. Hartelijk dank Dick en tot ziens,
Ans van Leeuwen.

Ans van Leeuwen

Rijswijk

19 januari 2014, cursus Mac OS X
9-star
Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Bart Donkers

Roosendaal

19 januari 2014, cursus Mac OS X
7-star
Reeds enige tijd gebruiker, maar onbekend met de verdere mogelijkheden van Apple. De cursus heeft in deze behoefte prima voorzien.  Positieve sfeer. Docent is deskundig en heeft een plezierige presentatie.

Fred Koolhoven

Den Haag