+31 6 17 03 50 62 info@macopleiding.nl
Selecteer een pagina

Beoordelingen Microsoft 2010-1

< Vorige Volgende >

4 juni 2010

Introductie Office, Word 1&2, Excel 1, Outlook en Powerpoint.
Curcus is goed te doen. Boeken zijn makkelijk leesbaar. Heel fijn om zelf aan de slag te kunnen gaan.
De begeleiding van Dick was supper. Even vragen en hij kwam. De sfeer was supper relaxed. Echt een prima aanrader. Als je thuis het nodig doet, vlieg je door de boeken heen. Heel erg leuk om te doen. Ik zal het missen. Dick, het gaat je goed

Jantine Schoenmaker

Nieuw Vennep

3 juni 2010
Waardering 8 van 10 punten
Basiscursus PC gebruik, Word 2007 (1), Excel 2007 (1) en Outlook 2007.

Ik heb met plezier aan de cursus meegedaan.Ik heb er veel geleerd en het was heel relax.Als je iets niet begreep hoefde je het maar te vragen en het werd goed uitgelegd.Ik heb het als heel leuk ervaren.

Leny Warmerdam

Lisse

3 juni 2010
Waardering 7 van 10 punten
Excel 2007, module 1
Cursus boek, duidelijk en makkelijk omschreven daardoor goed werkbaar.Instap cursus laagdrempelig, cursus leider dick staat je altijd bij voor een handigheidje. Zelfstudie is nodig voor het beste resultaat. Persoonlijk heb ik deze cursus als positief ervaren en kan ik er verder mee. Succes

Marcel Bemmer

Bentfield Hillegom

27 mei 2010
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de afgelopen maanden de cursus Introductie PC, Word 1 (2007) en Content Management Systeem (website bouwen met Joomla) gevolgd. Het is me zeer goed bevallen, er heerst een goede sfeer en je kunt je eigen tempo bepalen. Ik heb veel opgestoken van de cursussen en heb met de hulp van Dick een hele mooie website gekregen: www.detaalstylist.nl. Dick, bedankt voor je hulp, advies en geduld! Voor een volgende cursus kom ik zeker weer terug bij Argos.
Hartelijke groeten van Angélique

Angelique Nieuwenhuizen

De Taalstylist Hillegom

18 mei 2010
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursussen introductie P.C., Word module 1, Excel module 1 en
Power Point gevolgd. De boeken zijn heel duidelijk, waardoor je goed zelfstandig kan werken, maar loop je vast dan is Dick er om je weer op weg te helpen. Ik ben zeer tevreden over Argos Computertrainingen.
Dick bedankt, ik heb het met plezier gedaan.

Yvonne van Kooperen

Noordwijk

18 mei 2010
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb de cursussen Excel module 1+2, Word module 1+2, Outlook en Powerpoint gedaan.

Ik heb veel geleerd, en de boeken waar je mee werkt zijn overzichtelijk en duidelijk. Ik raad iedereen aan om bij Argos een cursus te gaan doen.
Dick nog bedankt, ik vond het erg gezellig.
Chantal van der Wilden

Voorhout

7 mei 2010
Waardering 10 van 10 punten
Goed overzichtelijke typcursus gevolgd, ben heel tevreden!

Linda Sprink

Lisse

25 april 2010
Waardering 8 van 10 punten
Cursus Outlook.
Eindelijk begrijp ik alle opties in Outlook. Het was een leuke cursus, in eigen tempo gevolgd.

G. de Bruin

AKZO Sassenheim

19 april 2010

Een goede computercurses volgen, bij voorkeur in de Bollenstreek, was mijn streven en dat is zeker geslaagd! Via het UWV kon ik de cursussen Excel (module 1), Outlook en PowerPoint volgen. Dick is een goede docent, flexibel en gastvrij . Argos Computertrainingen is zeker aan te raden!

Bedankt!

Iris

Noordwijkerhout, UWV Leiden

12 april 2010

Ik heb de curcus Typen en Word gevolgd. Ik heb dit op een zeer prettige manier geleerd en heb hierdoor de baan van mijn dromen gevonden. Misschien dat ik in de toekomst nog een cursus doe. Dus bij deze, het is zeker aan te raden om jezelf te ontwikkelen!!

Groetjes Debbie

Ps. Bedankt, Dick!

Debbie van Egmond

Rijnsburg

1 april 2010

In een prettige en ongedwongen sfeer o.l.v Dick Schaap heb ik enorm veel geleerd wat betreft computervaardigheid.Ik hoop hiermee mijn voordeel te kunnen doen wat betreft ,, het vinden van een mooie job. Iedereen bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt, VAN HARTE AANBEVOLEN

Dick bedankt.

Ton Helders

Katwijk (Kattuk)

31 maart 2010

Word, Excel,Introductie PC, Outlook, PowerPoint, Acces 2007

Eerste indruk: mooie locatie, leuke sfeer. De docent geeft persoonlijke aandacht aan de cursisten. Hij heeft veel geduld en veel humor. De boeken zijn duidelijk en makelijk te volgen. De enige wat je moet doen is met aandacht lezen. Je kan een boek in je eigen tempo studieren. Zoals in de bekende reklame, mijn advies is : Gewoon Doen!

Bedankt Dick Schaap!

Alice Popescu

ISD Bollenstreek

30 maart 2010

Excel 2007, module 1 en module 2

Ik had mij er geen voorstelling van hoe de cursus zou zijn en vond het in het begin moeilijk om het zelfstandig te gaan doen. Maar gaande weg liep het ontzettend lekker en in de boeken staat alles heel goed uitgelegt en omschreven. Leuk met allerlei oefeningen. Ik heb er erg veel van opgestoken en vond het een leuke manier van de les te leren.

Bedankt Dick!

Met vriendelijke groet,

A. van Klaveren

Sassenheim

11 maart 2010

Word 2007, Excel 2007 en Outllook 2007

ik heb heel veel geleerd van deze curcus heb geen angst meer voor een computer nu ik er meer van afweet door de goede uitleg van dick die het rustig en bergrijpelijk uitlegt.

A. van Weeren

Sassenheim

10 maart 2010

Introductie pc gebruik , outlook 2007, word 2007, exel 2007

Ik heb ongeveer 4 maanden computer les gevolgd. Ik vond de lessen leuk , en er was een goede sfeer.Dik heeft mij erg goed begeleid,nam altijd de tijd voor je.Het lesmateriaal is duidelijk, en je volgt de lessen in een rustige lokaal.Mijn computer kennis was erg slecht, inmiddels kan ik mij nu goed redden,nogmaals bedankt Dik

Marcel van der Zwet

Hillegom

9 maart 2010
Waardering 8 van 10 punten
Access modules 1 en 2
Super cursus, helder lesmateriaal. Een echte docent, die alle tijd voor je heeft. Met module 2 de diepte in, bedankt Dick.

Jan.

J. Bakker

Haarlem