071-3613969 info@macopleiding.nl

Cursus Apple Watch

cursus apple watch bij macopleiding

Cursus Apple Watch. Een cursus over de nr.1 SmartWatch, de Apple Watch. Een horloge met allerlei fitnessfuncties maar ook om notificaties op te ontvangen. je kunt er notificaties op ontvangen zoals Berichten, WhatsApp en Mail en je kunt er ook Apps op installeren. Apple heeft inmiddels vier generaties Apple Watch uitgebracht, de Apple Watch series 4 met watchOS 5.0 is de versie van 2018-2019.

Natuurlijk kan je op de Apple Watch de tijd checken tot op 50 milliseconden nauwkeurig is. Wil je precies weten hoe laat het is, dan kun je beter op de Apple Watch dan op je iPhone kijken. Intrigerend is ook de ingebouwde hartslagmeter, waarmee je continu je hartslag in de gaten kunt houden en waarvan je boven- en ondergrenzen kunt aangeven. De Apple Watch is te gebruiken als sporthorloge, maar biedt ook allerlei productiviteitsfuncties. Dankzij de dataverbinding met je iPhone en Wifi kun je bijvoorbeeld het weerbericht opvragen, data uitwisselen met de Gezondheid-app en spraakcommando’s geven via Siri.

Leer nu tijdens de cursus Apple Watch efficiënt met deze Smartwatch omgaan, bijvoorbeeld over de samenwerking tussen de Gezondheid-app en Watch-app op je iPhone. De specifieke Apple Watch instellingen zijn voor veel gebruikers een probleem. Wil je alles uit Apple Watch halen, volg dan de cursus Apple Watch bij MacOpleiding. In 2 dagdelen leer je alles over de Apple Watch. Je volgt de cursus op je eigen Apple Watch en iPhone. 

Cursus: individueel te volgen
Cursusduur: 2 dagdelen
Voorkennis: basisvaardigheden op de iPhone

[table id=3 /]