Leslocatie Cursus Mac dagcursus op zaterdag of zondag

Meer weten?

Cursus Mac dagcursus op zaterdag of zondag

In één dag alle Apple vaardigheden onder de knie krijgen? Dat kan wanneer u de “cursus Mac dagcursus” volgt op zaterdag of zondag. Een unieke cursus en uniek voor Nederland. Zelfs cursisten uit België weten de weg te vinden naar het alom bekende NH Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Een prachtige leslocatie en natuurlijk is een vóórovernachting in het Congreshotel altijd mogelijk.

De cursus Mac dagcursus kenmerkt zich door kleine lesgroepen, een uitmuntend docent en een doordachte lesopbouw. Stap voor stap wordt de cursus opgebouwd zodat u aan het einde van de lesdag kunt zeggen “eindelijk begrijp ik de Mac!

De cursus Mac dagcursus op zaterdag of zondag wordt verzorgd door Macopleiding. Vanaf 1998 is Macopleiding, als onderdeel van Argos Computertrainingen, toonaangevend in Apple cursussen en Apple trainingen. Velen zijn u voor gegaan.

Een Apple cursus is mogelijk overdag, ’s avonds of als dagcursus op zaterdag en of zondag.

[table id=4 /]

deze cursus kreeg 8 uit 10 punten
Wat ben ik blij dat ik deze 4 ochtenden-cursus gedaan heb. Had ik al veel eerder moeten doen. Dick legt in alle rust uit en helpt. Vervolgens had ik de hele week de tijd om te oefenen en vragen voor de volgende les op te schrijven. Ook fijn dat ik mijn eigen Mac mocht meenemen. Eindelijk zit ik nu met enthousiasme achter de Mac. En, er valt nog veel meer te leren, dus Dick, tot ziens en bedankt!

Aurelia de Vries

Noordwijk

de cursist geeft deze cursus 10 punten!
Een hele dag cursus Mac OS X (10) , daar steek je wat van op! In een prettige, rustige sfeer worden de geheimen van de Apple-computer, die zo lang verborgen bleven, onthuld. Ideaal dat de cursus ook in 1 dag gevolgd kan worden.

A.Brouwer

Groningen

deze cursus kreeg 8 uit 10 punten
In een rustig tempo zowel Foto als iMovie doorgenomen. Ontspannen atmosfeer, veel ruimte voor vragen en zelf-aan-de-slag. Genoeg geleerd en een fijn naslagwerk meegekregen. Ik kijk nu anders naar mijn Mac en ik heb zin om te starten met de montage van filmpjes. Bedankt!

Ellen Burger

Utrecht