071-3613969 info@macopleiding.nl
dagcursus MacOS

Lunch tijdens de dagcursus

Voor de lunch ben je welkom in een van de restaurants van het NH Hotel. In het leslokaal ligt een lunchkaart ter inzage. De (warme) lunch staat dan klaar bij het aan tafel gaan, er is dus geen wachttijd. Een eigen lunch meenemen kan ook, maar wordt gebruikt buiten de leslokalen.

De lunch is voor eigen rekening!

Dagcursus MacOS op zaterdag of zondag

Mac OS X El Capitan

Een dagcursus MacOS op zaterdag of zondag! Een verrassende maar intensieve dag. Met een goed gevoel naar huis!
Cursisten uit het hele land (en ook België), van Groningen tot Maastricht en Antwerpen komen naar Noordwijkerhout. Voor deelnemers die niet uit de Randstad komen zijn de reisafstanden vaak te groot. Wij komen hieraan tegemoet door Apple cursussen van één dag aan te bieden. Hiervoor kunt u intekenen. De dagcursus Apple MacOS is één dag intensief werken met de Apple Computer! Een vóór-overnachting in het Congreshotel is mogelijk. Een intensieve maar fantastische dag!
Tip: Maak er een mooi weekend van! Noordwijk, bos, zee, duin en strand!

Cursus: groepscursus (klassikaal)
Cursusduur: 1 dag
Voorkennis: voldoende vaardig op een Windows computer

[table id=4 /]

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!