071-3613969 info@macopleiding.nl
9-star
Prettig, informeel en zeer leerzaam. De Cursus iMovie gaf me net het zetje om eindelijk eens te beginnen met het maken van films van alle video fragmenten die in mijn bibliotheek stonden.
Heb je het eenmaal door en begin je ermee dan werkt het zelfs verslavend.
En een uitgebreid lesboek voor als je thuis niet meer weet hoe of wat.
Tom Allaert

Ouderkerk aan den Amstel

Dagcursus Photo en iMovie

Apple cursus Photo Apple cursus iMovie

Een dagcursus Photo en iMovie op zaterdag of zondag alles over deze programma’s! Een bijzondere dag om mee te maken!Een hele zaterdag of zondag werken met foto’s en video in Apple’s Photo en iMovie. Deze dagcursus Photo en iMovie wordt georganiseerd op verzoek van cursisten van de dagcursus Mac OS X. Méér diepgang en alle mogelijkheden van beide programma’s worden behandeld. U werkt met uw eigen materiaal.

In de ochtend is er er veel aandacht voor het klassikaal behandelen van de mogelijkheden van deze programma’s terwijl u in het middagprogramma zelf werkt aan projecten. Onder begeleiding importeert en bewerkt u uw eigen materiaal (foto’s, video en muziek). Uiteraard worden ook alle vragen, die u inmiddels heeft, beantwoord. In het middagprogramma kiest u zelf voor het werken met Photo en/of iMovie.

Cursus: groepscursus (klassikaal)
Cursusduur: 1 dag
Voorkennis: beheersing Apple basisvaardigheden

Geen (privé-) les op locatie

Covid-19 maakt het onmogelijk om nog (privé-) les op locatie te geven. Privéles online is wel mogelijk. Dezelfde kwaliteit in lesgeven, maar nu op afstand. Met behulp van het Apple programma "Schermdelen" is een hoge kwaliteit beeld- en geluidsverbinding mogelijk. Vraag een gratis proefsessie aan!

Lunch tijdens de dagcursus

Voor de lunch ben je welkom in een van de restaurants van het NH Hotel. In het leslokaal ligt een lunchkaart ter inzage. De (warme) lunch staat dan klaar bij het aan tafel gaan, er is dus geen wachttijd. Een eigen lunch meenemen kan ook, maar wordt gebruikt buiten de leslokalen.

De lunch is voor eigen rekening!