071-3613969 info@macopleiding.nl

Meer weten?

miniDV, HDV en DVCAM tape omzetten naar USB stick of DVD

Heeft u ze nog de DV- miniDV- HDV- of DVCAM tapes? Maar uw camcorder werkt niet meer? Macopleiding digitaliseert uw banden snel en met behoud van kwaliteit naar .mp4 format op een USB stick of DVD. Beeldmateriaal op tape gaat na jaren achteruit in kwaliteit. Het verouderingsproces kan al na 5 jaar ingaan. Onder de juiste opslag condities kan een magnetische band ongeveer 20 tot 25 jaar meegaan. Met het nu omzetten voorkomt u verlies aan kwaliteit, bovendien kunt u uw beeldmateriaal weer onbeperkt bekijken en bewerken in bijvoorbeeld het programma iMovie.

Macopleiding start deze service naar aanleiding van de vraag van iMovie cursisten.

De tarieven:

[table id=10 /]

 

deze cursus kreeg 8 uit 10 punten
Wat ben ik blij dat ik deze 4 ochtenden-cursus gedaan heb. Had ik al veel eerder moeten doen. Dick legt in alle rust uit en helpt. Vervolgens had ik de hele week de tijd om te oefenen en vragen voor de volgende les op te schrijven. Ook fijn dat ik mijn eigen Mac mocht meenemen. Eindelijk zit ik nu met enthousiasme achter de Mac. En, er valt nog veel meer te leren, dus Dick, tot ziens en bedankt!

Aurelia de Vries

Noordwijk

de cursist geeft deze cursus 10 punten!
Een hele dag cursus Mac OS X (10) , daar steek je wat van op! In een prettige, rustige sfeer worden de geheimen van de Apple-computer, die zo lang verborgen bleven, onthuld. Ideaal dat de cursus ook in 1 dag gevolgd kan worden.

A.Brouwer

Groningen

deze cursus kreeg 8 uit 10 punten
In een rustig tempo zowel Foto als iMovie doorgenomen. Ontspannen atmosfeer, veel ruimte voor vragen en zelf-aan-de-slag. Genoeg geleerd en een fijn naslagwerk meegekregen. Ik kijk nu anders naar mijn Mac en ik heb zin om te starten met de montage van filmpjes. Bedankt!

Ellen Burger

Utrecht