071-3613969 info@macopleiding.nl
Dick Schaap

Dick Schaap

eigenaar, directeur

Dick Schaap is docent ICT en oud-docent ICT in het Voortgezet Onderwijs. In 1998 is hij gestart met het bedrijf Argos Computertrainingen. Als consultant “Dyslexie en ICT” is hij nog steeds verbonden aan het onderwijs in Zuid Holland.

Over Macopleiding

Macopleiding is een onderdeel van Argos Computertrainingen uit Noordwijkerhout. Een ICT opleider met een lange staat van dienst. In 1998 de eerste particuliere opleider met een erkenning van het Ministerie van Onderwijs voor ICT onderwijs aan docenten in het Basis- en Voorgezet Onderwijs. Tot 2020* een brede opleider voor Onderwijs, Bedrijfsleven en Particulier. Specialist in Microsoft Office, Apple Macintosh en UWV re-intergratietrajecten. Eigenaar Dick Schaap is ook gecertificeerd dyslexie ICT consultant voor het onderwijs in Zuid Holland. Tot 2020 gevestigd in het hart van de Bollenstreek, het NH Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout*.

*Na het bereiken van de pensioenleeftijd zijn de leslokalen in het Leeuwenhorst Congrescentrum gesloten. Dick Schaap geeft alleen nog privélessen, in company trainingen en Apple dagcursussen voor kleine groepen met maximaal 6 deelnemers.

Argos Computertrainingen is een bij de overheid geregistreerd opleidingsinstituut en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Met deze registratie wordt aangegeven dat Argos Computertrainingen voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO) en de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI), zie www.crkbo.nl. Dit betekent dat alle trainingen, opleidingen en cursussen vallen onder Europese richtlijn voor BTW vrijstelling. De audit (toets) voor inschrijving is afgenomen door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

 

CRKBO instelling

CRKBO instelling

Websites

www.argosnet.nl
www.macopleiding.nl
www.excelopleiding.nl

Postadres

Argos Computertrainingen
Spoelhoren 19
2201VW Noordwijk
tel: 071-3613969
e-mail: info@argosnet.nl

Cursuslocatie

Argos Computertrainingen
NH Leeuwenhorst Congrescentrum
Langelaan 3
2211XT Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3613969

Argos Computertrainingen

KvK Rijnland: 280 784 81
BTW: NL 0013 3524 B58
Bank ING:
NL83 INGB 0007 9601 89