071-3613969 info@macopleiding.nl

Vragen – FAQ

Hieronder staan veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel dan uw vraag via het contactformulier of bel ons direct op 071-3613969.

Op mijn factuur staat geen BTW?

CRKBO instelling

CRKBO instelling

Omdat Macopleiding, als onderdeel van Argos Computertrainingen, is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) zijn alle cursussen en opleidingen voor particulieren vrijgesteld van de BTW heffing. BTW wordt dan ook niet op de factuur vermeld.

Voor bedrijven zijn alle tarieven exclusief 21% BTW. Een bedrijf kan opteren voor BTW vrije facturatie, er is in dat geval een opslag voor BTW correctie van 10% op de factuurprijs.

Wat is het verschil tussen de klassikale en de individuele cursus?

Apple logo

Over het algemeen wordt in beide cursussen dezelfde stof behandeld. De dagcursus heeft effectief 7 lesuren en de avondcursus heeft 10 lesuren, gespreid over 4 avonden. Het voordeel van de avondcursus is dus meer tijd voor de oefeningen en meer tijd om thuis te oefenen en om met vragen terug te komen. Cursisten van de dagcursus gaan na de cursus zelf aan de slag met de opgedane kennis. Werkt u al een tijdje met uw Mac of pakt u vaardigheden snel op? Dan is de dagcursus echt een topper!

 

Ik kan niet alle lessen volgen, kan ik een les inhalen?

Dat is mogelijk! We maken dan een afspraak om die les op een ander moment in te halen. Dat kan dan ook op een andere ochtend of avond zijn.

Lunch tijdens de dagcursus?

Voor de lunch tijdens de dagcursus ben je welkom in een van de restaurants van het NH Hotel. In het leslokaal ligt een lunchkaart ter inzage. De (warme) lunch staat dan klaar bij het aan tafel gaan, er is dus geen wachttijd. Een eigen lunch meenemen kan ook, maar wordt gebruikt buiten de leslokalen.

De lunch is voor eigen rekening!